Home

  Nieuwbouw

  Verbouw

  Renovatie

  Recreatiewoningen

  Projecten

  Nieuws

  Contact

 

Een recreatiewoning of vakantiewoning biedt u uiteenlopende mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan het laten slapen van overblijvende gasten, of het genieten van het heerlijke weer op een prachtige locatie.

Franken bouwcombinatie heeft uitgebreide ervaring met vakantiewoningen en recreatiewoningen, waardoor u kunt kiezen uit tal van mogelijkheden en technieken. Wij denken graag met u mee over uw ideale recreatiewoning, waarbij we op zoek gaan naar de meest efficiŽnte en kwalitatieve manier om deze voor u te realiseren.

Wij bieden u de mogelijkheid om verschillende technieken te combineren. Zo kunt u voor uw vakantiewoning of recreatiewoning bijvoorbeeld zorgen voor een constante kwaliteit en zeer lange levensduur aan de hand van de betonbouw, terwijl u het geheel af laat werken met houtbouw. Op die manier profiteert u van een korte bouwperiode, uitstekende kwaliteit en prachtige uitstraling van het geheel.

Kijk hier voor een voorbeeld van een recreatiewoning die door ons casco is gebouwd en in 1 dag wind- en waterdicht is geplaatst.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
         
 

 

 
         

Franken bouwcombinatie          Marconiweg 18          8071 RA  Nunspeet          M 06 536 39 563